top of page
20200326_114127.jpg

Katarina Magnus
Grunnlegger | Lærer | Fagansvarlig

Yoba%20stjerner%202_edited.png

44 år og bosatt på Hvaler

Hun er grunnlegger og skaper av YOBA.no, og reiser landet rundt for å utdanne voksne i og undervise barn i Yoga og Mindfulness gjennom Yoba.no. Katarina er fagansvarlig for kompetansen, innholdskaper i SoMe, kreativ leder og ellers, foreløpig, eneste Yobas ansikt utad.

Hun opplever at meditasjon, mindfulness og yoga fungerer som en motvekt til prestasjons-samfunnet, hvor barn og voksne her har en arena hvor det er fokus på at de er gode nok som de er, hvor de tilegner seg gode verktøy og lærer å bli glade i seg selv akkurat slik de er, med akkurat den kroppen og de følelsene de har.

 

Katarina driftet som arrangør i flere år Villa Hjerterom i Sarpsborg, hvor hun selv underviste meditasjon for voksne, barneyoga og familieyoga, holdt foredrag, workshops og messer.
 

Katarina har selv meditert siden 2007, praktisert yoga siden 2014, hatt utallige timer selvstudie og fordypning over flere år, og underveis utdannet seg innen Barneyoga, Mindfulness i Pedagogisk Praksis, Yoga for Barn med Spesielle Behov, Yoga for Ungdom og Yin Yoga for Voksne.

Hun har selv erfart at etter mange år som kronisk syk, hvordan meditasjon, mindfulness og yoga har bidratt økt indre ro og trygghet, økt selvfølelse og selvtillit, - og ikke minst en friskere, mer fleksibel og mye sunnere kropp.

36 år og bosatt på Hvaler (mammapermisjon)

Hun er sertifisert Yoba-instruktør, og ble håndplukket til å bli videreutdannet som Yoba-lærer for å føre Yoba videre. Ved siden av å ha født i 2021 bidrar Linn i Yoba med kreative innspill, og sparringer til salg og markedsføring.

Linn er Asthanga Yoga lærer, utdannet hos Alexander Medin på Nøsen Yoga og Fjellhotell, og til daglig drifter hun yogastudio Asthanga Yoga i Fredrikstad hvor hun bl.a. underviser Mor og Baby-Yoga, “Back in the Ring – et lavterskeltilbud for rusavhengige” (både i Sarpsborg og Fredrikstad), og ellers underviser hun Gangster Yoga i ulike fengsel.

 

Linn er udannet NLP Coach av Solstadakademiet, og har også over 10 års erfaring fra salg og butikk-bransjen, med 6 år som butikkleder, hvor hun har bred kompetanse i drift, personaloppfølging og detaljhandel.

 

Linn fant yogaen år i 2005 og har meditert siden 2007, og er også lidenskapelig opptatt av å fremme barnas mentale og fysiske helse.

Yoba%20stjerner%202_edited.png

Linn Alida Iversen
Hjelpe-Lærer

Yoba_linn.jpg
image0.jpeg

Tonje Hoff Kristiansen
Hjelpe-Lærer

39 år og bosatt i Spydeberg (pause til egne prosjekter)

Tonje er håndplukket til Yoba etter å ha vært elev på Instruktør Nettutdanningen.

Hun er medskaper i Yobas heldigitale Kursportal "Glade og Trygge Barn 0-6 år",
med blant annet EventyrYoga og BokstavYoga. 

 

Tonje er sertifisert Yoba-instruktør, Yogalærer, Ansiktsyoga-lærer og NLP-Coach. I 2022 sa hun opp sin faste jobb i finansbransjen for å satse for seg selv gjennom Human Design Coach.

 

Tonje brenner for å bygge menneskers selvfølelse da hun mener god selvfølelse er essensen i alle livskontekster. Hun liker å se mennesket som en helhet, da kropp og sinn henger sammen i mye større grad enn man ofte tenker over.

 

Derfor er jobben med å bygge barns selvfølelse så utrolig viktig, da det er enklere å bygge trygge barn - enn å reparere utrygge voksne.

Yoba%20stjerner%202_edited.png
10546997_10152587265965342_5682459091804

Marlyn Åstrøm
Musiker

Yoba%20stjerner%202_edited.png

38 år og bosatt i Sarpsborg (mammapermisjon)

 

Marlyn jobber til daglig som musikk-lærer på en barneskole i Fredrikstad, og inntil nylig på Lydmuren Studio, og har holdt på musikk hele livet.

Hun er utdannet allmennlærer med fordypning i musikk og drama, og har arbeidet aktivt med musikk og barn over flere år, innen kor og drama.

 

Marlyn mener musikk og sang kan ha meget god terapeutisk effekt, og benytter også selv musikk i egenterapi.

 

"Å lage Affi-sanger på norsk var en helt ny erfaring, men et av de mest givende musikkprosjektene jeg så langt har vært med på. Å kunne lage sanger som kan bygge mennesker opp, gi de selvtillit og trygghet, føles så utrolig godt!"

29 år, fra Stavanger.

Ida er illustratøren bak Yobas særegne figurer og uttrykk.

 

Hun har laget tegneseseriestriper for avisene Dagbladet og VG,

og tegneseriebladene Pondus og Nemi.

Spesielt er hun kjent for stripeserien Gele og sin Instagram-profil.

Hun har også laget flere serier for nettet, og nettserien "Like an Artist" har fått mye internasjonal oppmerksomhet blant annet etter at den anerkjente tegneserieteoretikeren Scott McCloud brukte serien hennes i sine foredrag.

2016 kom Neverdahl med en egen bok av stripeserien Gele. I 2017 kom "I'm a girl, it's fantastic" som vant Kulturdepartementets tegneseriepris.

Foto: Gry Dahl

Neverdahl-Ida_articleimage.jpg
Yoba%20stjerner%202_edited.png

Ida Neverdahl
Illustratør

Tone Nordang
VA - virtuell assistent

Tone VA - fotograf Lene.jpg

47 år fra Moss

Tone er Yobas samarbeidspartner og vårt tekniske vidunder! Hun finner alltid løsninger og integrasjoner som trengs, og for best effektivitet på kryss og tvers i våre ulike digitale portaler og plattformer.

Foruten å være vår trofaste hjelper gjennom flere år, jobber Tone som VA for andre, pluss både selvstendig med nettbutikken løpeskjørt.no, sommerbutikken Øye Landhandel og hun er medeier i det spirende Digitalkollektivet AS.

Foto: Fotograf Lene

Yoba%20stjerner%202_edited.png
368509593_1051418796239289_3565789219983812606_n_edited.jpg
Yoba%20stjerner%202_edited.png

Aleksander Ness
AI | Yoba-Lærling

33 år fra Hvaler

Aleksander er vårt nyeste tilskudd i TeamYoba, og han skal sørge for at Yoba tar et stort skritt inn i fremtiden - gjennom å bruke AI - Kunstig Intelligens - til å både utvikle effektive og bærekraftige løsninger for administrativ drift, samtidig være kreativ utvikler med forbedring og nyskapning av Yobas digitale undervisning. I tillegg være en del av det kreative team som idéskaper og produktutvikler.

 

Og siden Aleksander har jobbet over 10 år i barnehage og enda lenger som Volleyball-trener for barn og unge, er det helt naturlig at han skal få undervise voksne og barn rundt om i Norges land også.

 

Foreløpig er Aleksander den eneste hannen i flokken - og det er vi glade for!

Stjerner Yoba 4.png

Til minne om Rita Louise Kornbakk Jørgensen.

Takk for et unikt vennskap og samarbeide, og hva vi sammen skapte gjennom planleggingen av de første kursene for barn. Din kunnskap lever videre. 

Til vi sees igjen. <3 

- Katarina

_0004_Yoba_treet.pdf.png
Kontakt oss

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

bottom of page