Katarina Magnus

Lærer/utdanningsansvarlig

41 år og bosatt på Hvaler.

Katarina er grunnleggeren og skaper av YOBA.no, og reiser landet rundt for å utdanne voksne i og undervise barn i Yoga og Mindfulness gjennom Yoba.no.

Katarina drifter også helhetssenteret Villa Hjerterom i Sarpsborg, hvor hun selv underviser i meditasjon for voksne, yin yoga, barneyoga og familieyoga, holder foredrag og workshops.

Hun opplever at meditasjon, mindfulness og yoga fungerer som en motvekt til prestasjons-samfunnet, hvor barn og voksne her har en arena hvor det er fokus på at de er gode nok som de er og lærer å bli glade i seg selv akkurat slik de er, med akkurat den kroppen og de følelsene de har.
 

Katarina har selv meditert siden 2007, praktisert yoga siden 2014, hatt utallige timer selvstudie og fordypning over flere år, og underveis utdannet seg innen barneyoga, mindfulness i pedagogisk praksis og yin yoga for voksne.

Hun har selv erfart at etter mange år som kronisk syk, hvordan meditasjon, mindfulness og yoga har bidratt økt indre ro og trygghet, økt fokus, forbedret selvfølelse, og friskere og mer fleksibel kropp.

Linn Alina Iversen

Lærling

31 år og bosatt i Sarpsborg.

Hun er sertifisert Yoba-instruktør, og håndplukket til å bli videreutdannet som Yoba-lærer for å føre Yoba videre.

Linn er i siste fase med Asthanga Yoga lærer-utdannelse hos Alexander Medin på Nøsen Yoga og Fjellhotell, og til daglig underviser hun Yoga for “Back in the Ring – et lavterskeltilbud for rusavhengige” og Ganster Yoga i kvinnefengsel.

 

Linn er udannet NLP Coach av Solstadakademiet, og har også over 10 års erfaring fra salg og butikk-bransjen, med 6 år som butikkleder, hvor hun har bred kompetanse i drift, personaloppfølging og detaljhandel.

 

Linn fant yogaen år i 2005 og har meditert siden 2007, og er også lidenskapelig opptatt av å fremme barnas mentale og fysiske helse.

33 år og bosatt i Sarpsborg.

 

Jobber til daglig på Lydmuren, og har holdt på musikk hele livet.

Hun er utdannet allmenlærer med fordypning i musikk og drama, og har arbeidet aktivt med musikk og barn over flere år, innen kor og drama.

 

Hun mener musikk og sang kan ha meget god terapeutisk effekt, og benytter også selv musikk i egenterapi.

 

"Å lage Affi-sanger på norsk var en helt ny erfaring, men et av de mest givende musikkprosjektene jeg så langt har vært med på. Å kunne lage sanger som kan bygge mennesker opp, gi de selvtillit og trygghet, føles så utrolig godt!"

Marlyn Åstrøm

Musiker

Ida Neverdahl

Illustratør

26 år, fra Stavanger.

Hun har laget tegneseseriestriper for avisene Dagbladet og VG,

og tegneseriebladene Pondus og Nemi.

Spesielt er hun kjent for stripeserien Gele.

 

Hun har også laget mye serier for nettet, og nettserien Like an Artist har fått mye internasjonal oppmerksomhet blant annet etter at den anerkjente tegneserieteoretikeren Scott McCloud brukte serien hennes i sine foredrag.

2016 kom Neverdahl med en egen bok av stripeserien Gele. I 2017 kom I'm a girl, it's fantastic som vant Kulturdepartementets tegneseriepris.

Foto: Gry Dahl

Til minne om Rita Louise Kornbakk Jørgensen.

Takk for et unikt vennskap og samarbeide, og hva vi sammen skapte gjennom planleggingen av de første kursene for barn. Din kunnskap lever videre. 

Til vi sees igjen. <3 

- Katarina

OM OSS

 

Kontakt oss

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

www.yoba.no

e-post: post@yoba.no


Ansvarlig utgiver/kursansvarlig: Magnus Meditasjon
Org.nr.: 915 16 5036
Postadresse: Hauge 1A, 1684 Vesterøy, Norway
Telefon: 911 66 196

© 2020 Yoba.no

0