top of page
20200326_114127.jpg

Katarina Magnus

Lærer/utdanningsansvarlig

Yoba%20stjerner%202_edited.png

44 år og bosatt på Hvaler.

Hun er grunnlegger og skaper av YOBA.no, og reiser landet rundt for å utdanne voksne i og undervise barn i Yoga og Mindfulness gjennom Yoba.no.

Katarina har i flere år driftet helhetssenteret Villa Hjerterom i Sarpsborg, hvor hun selv har undervist i meditasjon for voksne, barneyoga og familieyoga, holder foredrag og workshops.

Hun opplever at meditasjon, mindfulness og yoga fungerer som en motvekt til prestasjons-samfunnet, hvor barn og voksne her har en arena hvor det er fokus på at de er gode nok som de er og lærer å bli glade i seg selv akkurat slik de er, med akkurat den kroppen og de følelsene de har.
 

Katarina har selv meditert siden 2007, praktisert yoga siden 2014, hatt utallige timer selvstudie og fordypning over flere år, og underveis utdannet seg innen Barneyoga, Mindfulness i Pedagogisk Praksis, Yoga for Barn med Spesielle Behov, Yoga for Ungdom og Yin Yoga for Voksne.

Hun har selv erfart at etter mange år som kronisk syk, hvordan meditasjon, mindfulness og yoga har bidratt økt indre ro og trygghet, økt fokus, forbedret selvfølelse, og friskere og mer fleksibelt sinn og kropp.

image0.jpeg

37 år og bosatt i Spydeberg.

Hun er headhuntet til Yoba etter å ha vært elev på Online utdanning.

Tonje innehar rollen med å holde aktivitet på Instagram/Sosiale medier, og som medskaper i Yobas nysatsing: Kursportalen "Glade og Trygge Barn",
der hun bl.a. er fagansvarlig for nylanseringene EventyrYoga og BokstavYoga. 

 

Tonje er sertifisert Yoba-instruktør, Ansiktsyoga-lærer i The Danielle Collins Face Yoga Method og NLP-Coach gjennom Nordic Coach and NLP Academy.

 

Tonje brenner for å bygge menneskers selvfølelse da hun mener god selvfølelse er essensen i alle livskontekster. Hun liker å se mennesket som en helhet, da kropp og sinn henger sammen i mye større grad enn man ofte tenker over.

 

Derfor er jobben med å bygge barns selvfølelse så utrolig viktig, da det er enklere å bygge trygge barn - enn å reparere utrygge voksne.

Yoba%20stjerner%202_edited.png

Tonje Hoff Kristiansen
Lærer

Linn Alina Iversen

Lærer

Yoba_linn.jpg

34 år og bosatt på Hvaler.

Hun er sertifisert Yoba-instruktør, og håndplukket til å bli videreutdannet som Yoba-lærer for å føre Yoba videre.

Linn er Asthanga Yoga lærer, utdannet hos Alexander Medin på Nøsen Yoga og Fjellhotell, og til daglig drifter hun yogastudio Asthanga Yoga i Fredrikstad hvor hun bl.a. underviser Mor og Baby-Yoga, “Back in the Ring – et lavterskeltilbud for rusavhengige” (både i Sarpsborg og Fredrikstad), og ellers underviser hun Ganster Yoga i ulike fengsel.

 

Linn er udannet NLP Coach av Solstadakademiet, og har også over 10 års erfaring fra salg og butikk-bransjen, med 6 år som butikkleder, hvor hun har bred kompetanse i drift, personaloppfølging og detaljhandel.

 

Linn fant yogaen år i 2005 og har meditert siden 2007, og er også lidenskapelig opptatt av å fremme barnas mentale og fysiske helse.

Yoba%20stjerner%202_edited.png
10546997_10152587265965342_5682459091804

36 år og bosatt i Sarpsborg.

 

Jobber til daglig som musikk-lærer på barneskole i Fredrikstad og inntil nylig på Lydmuren Studio, og har holdt på musikk hele livet.

Hun er utdannet allmenlærer med fordypning i musikk og drama, og har arbeidet aktivt med musikk og barn over flere år, innen kor og drama.

 

Hun mener musikk og sang kan ha meget god terapeutisk effekt, og benytter også selv musikk i egenterapi.

 

"Å lage Affi-sanger på norsk var en helt ny erfaring, men et av de mest givende musikkprosjektene jeg så langt har vært med på. Å kunne lage sanger som kan bygge mennesker opp, gi de selvtillit og trygghet, føles så utrolig godt!"

Marlyn Åstrøm

Musiker

Yoba%20stjerner%202_edited.png

Ida Neverdahl

Illustratør

29 år, fra Stavanger.

Hun har laget tegneseseriestriper for avisene Dagbladet og VG,

og tegneseriebladene Pondus og Nemi.

Spesielt er hun kjent for stripeserien Gele.

 

Hun har også laget mye serier for nettet, og nettserien Like an Artist har fått mye internasjonal oppmerksomhet blant annet etter at den anerkjente tegneserieteoretikeren Scott McCloud brukte serien hennes i sine foredrag.

2016 kom Neverdahl med en egen bok av stripeserien Gele. I 2017 kom I'm a girl, it's fantastic som vant Kulturdepartementets tegneseriepris.

Foto: Gry Dahl

Neverdahl-Ida_articleimage.jpg
Yoba%20stjerner%202_edited.png
Stjerner Yoba 4.png
yoba_forside_edited.png
yoba_ballongen_edited.png
_0004_Yoba_treet.pdf.png
_0002_Yoba_svanen.pdf.png
yoba_skilpadde_edited.png
Yoba_blomsten_edited.png

Til minne om Rita Louise Kornbakk Jørgensen.

Takk for et unikt vennskap og samarbeide, og hva vi sammen skapte gjennom planleggingen av de første kursene for barn. Din kunnskap lever videre. 

Til vi sees igjen. <3 

- Katarina

Kontakt oss

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

bottom of page